начи имам следния проблем свръзката м/у педала на съединителя и жилото ми се разглоби са сам го напраил с някфа скоба и нит : ) и майсторите ми викат добре е така и ми трябвало шплит някаф ма незнаели дали се продава ххх; ) ако някои има 146 ако може да щтракне 1 фото доло при педалите или да каже некфа идея ; )
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съединител
Collapse
X
-
е то там си е едно тампонче което се нахлузва на ухото на помпата и се вкарва на педала след което му слагаш 1 шайба с отвор 10мм и слагаш контра да не излиза може и с фиба на жената дажеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
да де шайбата си я има сложил сам нит в дупчицата да не излиза ; ) ама по добре с тоя шплент : ) ама 10кс за инфото смисал ако има нещу да контрира сичко е ок : ) са 6е намеря нерщу по здраво ако н е намеря шплент и тка : ) 10кс батка за инфото и ас тка мислех ама бях под филм да карам тка да не стане нещу а то си държало перфAlfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
Comment